Kontakt Jesper Uffelmann

Lovliggørende byggetilladelser

Hjælp til lovliggørende byggetilladelser hos kompetent bygningsingeniør.

RETVIS tilbyder hjælp med at få lovliggjort dine bygninger.

Alt fra vejledning og opmåling, til udarbejdelse af nødvendige tegninger og andet materiale, der skal bruges til byggeansøgningen. Retvis hjælper med hele processen

Det er meget vigtigt at vide, at kommunerne undersøger alle forhold på ejendommen når der anmeldes eller ansøges om lovliggørende byggetilladelse.

Eksempelvis kan en anmeldelse af et mindre drivhus, give anledning til at der skal ansøges om lovliggørende byggetilladelse til en eller flere af ejendommens øvrige bygninger, herunder et evt. forøget boligareal, en uregistreret udestue, ændret brug af bygning osv.

Min erfaring viser at mange slet ikke er klar over at der er ulovlige forhold på deres ejendom. Dette kommer derfor ofte meget bag på husejerne, der pludselig kan stå i en situation hvor de er pålagt en lovliggørelse fra kommunen. Lovliggørelsen skal foregå ved at kommunen udsteder lovliggørende byggetilladelse med eller uden yderligere krav. Kan forholdet ikke lovliggøres, vil kommunen kræve at bygningen ændres eller nedrives. Et sådant krav vil have en tidsfrist.

Det er derfor vigtigt, at få dannet sig det fulde overblik og samtidig have indsigt i eventuelle økonomiske konsekvenser, når der foretages en anmeldelse eller ansøges om lovliggørende byggetilladelse.

Er du husejer i området mellem København, Køge og Roskilde, og har du brug for hjælp til at få overblik over din ejendom, så kan jeg hjælpe dig.

Kontakt:

Jesper Uffelmann
Bødkerstræde 2
2690 Karlslunde

Retvis.dk

CVR nr 21423033
mail@retvis.dk
Tlf. +45 40609382